Élelmiszeripari kockázati tényezőkkel kapcsolatos fogyasztóiattitűdök, különös tekintettel az adalékanyagokra − magyar,spanyol és román kvantitatív felmérés eredményei
View/ Open
Metadata
Show full item record- Title
- Élelmiszeripari kockázati tényezőkkel kapcsolatos fogyasztóiattitűdök, különös tekintettel az adalékanyagokra − magyar,spanyol és román kvantitatív felmérés eredményei
- Author
- Szűcs Viktória
- Szabó Erzsébet
- Anna Claret
- Luis Guerrero
- Monica Tarcea
- Jozsef Szavuj
- Bánáti Diánad
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-date-issued
- 2012
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-rights-access
- Open Access
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-other-conferenceTitle
- 3. Báthory - Brassai Nemzetközi Tudományos Konferencia
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-language
- Hun
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-format-page
- 63-69. p.
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-description-version
- Kiadói változat
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-other-containerTitle
- 3. Báthory - Brassai Nemzetközi Tudományos Konferencia
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-other-containerPeriodicalYear
- 2012
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-other-containerIdentifierIsbn
- 978-963-08-7086-3
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-type-type
- Könyvrészletek
- xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-publisher-university
- Óbudai Egyetem