Élelmiszeripari kockázati tényezőkkel kapcsolatos fogyasztóiattitűdök, különös tekintettel az adalékanyagokra − magyar,spanyol és román kvantitatív felmérés eredményei
Szűcs Viktória
Szabó Erzsébet
Anna Claret
Luis Guerrero
Monica Tarcea
Jozsef Szavuj
Bánáti Diánad
2023-07-12T17:33:20Z
2023-07-12T17:33:20Z
2012
http://hdl.handle.net/20.500.14044/24652
dc.format
PDF
Hun
Élelmiszeripari kockázati tényezőkkel kapcsolatos fogyasztóiattitűdök, különös tekintettel az adalékanyagokra − magyar,spanyol és román kvantitatív felmérés eredményei
Open Access
Szerző
Budapest
Óbudai Egyetem
Könyvrészletek
3. Báthory - Brassai Nemzetközi Tudományos Konferencia
local.tempfieldCollections
Konferenciaközlemények
Kiadói változat
63-69. p.
3. Báthory - Brassai Nemzetközi Tudományos Konferencia