| Szakács, Anita | |
| 2024-07-02T09:30:24Z | |
| 2024-07-02T09:30:24Z | |
| 2021 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/25672 | |
dc.format | pdf | hu_HU |
| hu | hu_HU |
| Burgonyaszirom fogyasztóbarát csomagolása | hu_HU |
| Csak a ÓE IP-cím tartományából elérhető | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| 2021 | |
| Budapest | hu_HU |
| Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Műszaki tudományok - bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok | hu_HU |
| Szakdolgozat | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
| 54 p. | hu_HU |
local.consultantName | Tiefbrunner, Anna Mária | |