Examining the competitiveness of the US food trade during COVID-19
Megtekintés/ Megnyitás
Metaadat
Teljes megjelenítés
Link a dokumentumra való hivatkozáshoz:
Gyűjtemény
- Cím és alcím
- Examining the competitiveness of the US food trade during COVID-19
- Szerző
- Gyarmati, Gábor
- Megjelenés ideje
- 2023
- Hozzáférés szintje
- Open access
- Konferencia címe
- 21st International Conference on Management, Enterprise, Benchmarking. Proceedings
- Konferencia ideje
- 2023
- Nyelv
- en
- Terjedelem
- 7
- Tárgyszó
- food, food trade, COVID-19, US food trade, US
- Változat
- Kiadói változat
- A cikket/könyvrészletet tartalmazó dokumentum címe
- MEB — 21st International Conference on Management, Enterprise, Benchmarking. Proceedings
- A forrás folyóirat éve
- 2023
- ISBN, e-ISBN
- 978-963-449-322-8
- Műfaj
- Konferenciaközlemény
- Tudományterület
- Társadalomtudományok - gazdálkodás- és szervezéstudományok
- Egyetem
- Óbudai Egyetem
- Tanszék / Szervezeti egység
- Keleti Faculty of Business and Management