Rövidített megjelenítés

Gyarmati, Gábor
2023-12-12T08:24:40Z
2023-12-12T08:24:40Z
2023
http://hdl.handle.net/20.500.14044/25315
dc.formatPDFhu_HU
enhu_HU
Examining the competitiveness of the US food trade during COVID-19hu_HU
Open accesshu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
2023hu_HU
Budapesthu_HU
Keleti Faculty of Business and Managementhu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
Társadalomtudományok - gazdálkodás- és szervezéstudományokhu_HU
foodhu_HU
food tradehu_HU
COVID-19hu_HU
US food tradehu_HU
UShu_HU
Konferenciaközleményhu_HU
MEB — 21st International Conference on Management, Enterprise, Benchmarking. Proceedingshu_HU
local.tempfieldCollectionsKönyvrészletekhu_HU
Kiadói változathu_HU
7hu_HU
21st International Conference on Management, Enterprise, Benchmarking. Proceedingshu_HU
978-963-449-322-8hu_HU
2023hu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
Budapesthu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés