Interior Renovation of a Japanese Restaurant To Enhance Employee Workflow and Align Customer Needs
Phimmavong, Phetsalath | ||
2025-08-05T10:13:28Z | ||
2025-08-05T10:13:28Z | ||
2025 | ||
http://hdl.handle.net/20.500.14044/31903 | ||
dc.format | hu_HU | |
en | hu_HU | |
Interior Renovation of a Japanese Restaurant To Enhance Employee Workflow and Align Customer Needs | hu_HU | |
Csak a ÓE IP-cím tartományából elérhető | hu_HU | |
Óbudai Egyetem | hu_HU | |
2025 | ||
Budapest | hu_HU | |
Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar | hu_HU | |
Óbudai Egyetem | hu_HU | |
Művészetek - iparművészet | hu_HU | |
Szakdolgozat | hu_HU | |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
60 p. | hu_HU | |
local.consultantName | Tóth, Márton |