| Phimmavong, Phetsalath | |
| 2025-08-05T10:13:28Z | |
| 2025-08-05T10:13:28Z | |
| 2025 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/31903 | |
dc.format | pdf | hu_HU |
| en | hu_HU |
| Interior Renovation of a Japanese Restaurant To Enhance Employee Workflow and Align Customer Needs | hu_HU |
| Csak a ÓE IP-cím tartományából elérhető | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| 2025 | |
| Budapest | hu_HU |
| Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Művészetek - iparművészet | hu_HU |
| Szakdolgozat | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
| 60 p. | hu_HU |
local.consultantName | Tóth, Márton | |