| Shukerian, Leen | |
| 2025-05-22T12:03:09Z | |
| 2025-05-22T12:03:09Z | |
| 2024 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/29641 | |
dc.format | pdf | hu_HU |
| en | hu_HU |
| Spice Containers and Space-Saving Solutions: Enhancing Culinary Efficiency | hu_HU |
| Csak a ÓE IP-cím tartományából elérhető | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| 2024 | |
| Budapest | hu_HU |
| Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Művészetek - iparművészet | hu_HU |
| Szakdolgozat | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
| 60 p. | hu_HU |
local.consultantName | Borbély, Ákos | |