| Odkhuu, Tsogtbayar | |
| 2025-01-16T11:10:55Z | |
| 2025-01-16T11:10:55Z | |
| 2023 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/27665 | |
dc.format | pdf | hu_HU |
| en | hu_HU |
| Examination of nitrate content in different fruits and vegetables. | hu_HU |
| Csak a ÓE IP-cím tartományából elérhető | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| 2023 | |
| Budapest | hu_HU |
| Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Természettudományok - környezettudományok | hu_HU |
| Szakdolgozat | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
| 43 p. | hu_HU |
local.consultantName | Mészárosné Bálint, Ágnes | |