Óbudai Egyetem Digitális Archívum
    • magyar
    • English
  • magyar 
    • magyar
    • English
  • Bejelentkezés
Megtekintés 
  •   DSpace kezdőoldal
  • 8. Konferenciaközlemények
  • Konferenciaközlemények
  • Megtekintés
  •   DSpace kezdőoldal
  • 8. Konferenciaközlemények
  • Konferenciaközlemények
  • Megtekintés
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Determining the Aging of Cheese from Sheep"sMilk by "Electronic Nose" Multi-sensor System

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
21376_AIS_2015_paper_19.pdf (1.543MB)
Metaadat
Teljes megjelenítés
Link a dokumentumra való hivatkozáshoz:
http://hdl.handle.net/20.500.14044/24568
Gyűjtemény
  • Konferenciaközlemények [686]
Cím és alcím
Determining the Aging of Cheese from Sheep"sMilk by "Electronic Nose" Multi-sensor System
Szerző
Todor Todorov
Stefan Ivanov
Toshko Nenov
Marta Seebauer
Megjelenés ideje
2015
Hozzáférés szintje
Open Access
Konferencia címe
10th International Symposium on Applied Informatics and Related Areas, Jubilee Conference Without Borders
Konferencia ideje
2015.11.11
Nyelv
eng
Változat
Kiadói változat
A cikket/könyvrészletet tartalmazó dokumentum címe
10th International Symposium on Applied Informatics and Related Areas, Jubilee Conference Without Borders
A forrás folyóirat éve
2015
ISBN, e-ISBN
978-615-5460-49-4
Műfaj
Könyvrészletek
Egyetem
Óbudai Egyetem

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Visszajelzés
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes DSpace-benKategóriák és gyűjteményekMegjelenés dátumaSzerzőCímTárgyszóA gyűjteménybenMegjelenés dátumaSzerzőCímTárgyszó

Személyes felhasználói fiók

BejelentkezésRegisztráció

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Visszajelzés
Theme by 
Atmire NV