Étkezési célra, különböző légköri szennyezettségű területeken termesztett növények fogyaszthatóságának vizsgálata
Megtekintés/ Megnyitás
Metaadat
Teljes megjelenítés
Link a dokumentumra való hivatkozáshoz:
Gyűjtemény
- Cím és alcím
- Étkezési célra, különböző légköri szennyezettségű területeken termesztett növények fogyaszthatóságának vizsgálata
- Szerző
- Fűzfa Réka
- Megjelenés ideje
- 2017
- Témavezető
- Prof. Dr. habil. Bayoumi Hamuda Hosam
- Hozzáférés szintje
- Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető!
- Kiadó
- Óbudai Egyetem
- Nyelv
- HUN
- Műfaj
- szakdolgozat
- Egyetem
- Óbudai Egyetem
- Kar
- Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar