| Prof. Dr. habil. Bayoumi Hamuda Hosam | |
| Antal Otília Tamara | |
| Faragó Andrea | |
| 2016-10-26 11:22:19 | |
| 2023-06-07T17:16:50Z | |
| 2023-06-07T17:16:50Z | |
| 2016 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/21332 | |
dc.format | pdf | |
| HUN | |
| Óbudai Egyetem | |
| Mesterséges emésztési modell optimalizálása az enzimek pH aktivitásának meghatározása alapján | |
| Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | |
| Óbudai Egyetem | |
| Budapest | |
| Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar | |
| Óbudai Egyetem | |
| szakdolgozat | |
dc.description.collection | Hallgatói dolgozatok / szakdolgozatok | |