Prediction of wine quality using machine learning techniques

Megtekintés/ Megnyitás
Metaadat
Teljes megjelenítés
Link a dokumentumra való hivatkozáshoz:
Gyűjtemény
- Bánki közlemények [136]
Absztrakt
Climate change has affected every sector of nature, especially healthcare in recent years. These changes have affected the vineyards but also the characteristics of the wine. In this research project, two natural factors were taken into account, temperature and annual precipitation. At times when machine learning had not yet been discovered, each process was very complicated and time-consuming. Therefore, machine learning is a very smart move to get fast and accurate results.Pearson correlation coefficient was used to come to a conclusion.
- Cím és alcím
- Prediction of wine quality using machine learning techniques
- Szerző
- Gjeka, Erestina
- Megjelenés ideje
- 2024-10
- Hozzáférés szintje
- Open access
- ISSN, e-ISSN
- 2560-2810
- Nyelv
- en
- Terjedelem
- 6 p.
- Tárgyszó
- Temperature, Precipitation, Wine, Pearson correlation coefficient
- Változat
- Kiadói változat
- A cikket/könyvrészletet tartalmazó dokumentum címe
- Bánki Közlemények
- A forrás folyóirat éve
- 2024
- A forrás folyóirat évfolyama
- 6. évf.
- A forrás folyóirat száma
- 2. sz.
- Műfaj
- Tudományos cikk
- Tudományterület
- Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományok
- Egyetem
- Óbudai Egyetem
- Kar
- Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar