| Bánfi, Annamária | |
| 2025-04-29T07:06:23Z | |
| 2025-04-29T07:06:23Z | |
| 2023 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/28981 | |
dc.format | pdf | hu_HU |
| hu | hu_HU |
| Új típusú sejtszámlálási technika bevezetése fermentációs gyártás minőségellenőrzéséhez | hu_HU |
| Open access | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| 2023 | |
| Budapest | hu_HU |
| Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományok | hu_HU |
| Szakdolgozat | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
| 49 p. | hu_HU |
local.consultantName | Horvátné Drégelyi-Kiss, Ágota | |