Rövidített megjelenítés

Bánfi, Annamária
2025-04-29T07:06:23Z
2025-04-29T07:06:23Z
2023
http://hdl.handle.net/20.500.14044/28981
dc.formatpdfhu_HU
huhu_HU
Új típusú sejtszámlálási technika bevezetése fermentációs gyártás minőségellenőrzéséhezhu_HU
Open accesshu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
2023
Budapesthu_HU
Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karhu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományokhu_HU
Szakdolgozathu_HU
local.tempfieldCollectionsHallgatói dolgozatokhu_HU
49 p.hu_HU
local.consultantNameHorvátné Drégelyi-Kiss, Ágota


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés