Az élelmiszer- és gyógyszeripar minőségbiztosítási követelményeinek összehasonlítása
Peczenova, Noémi | ||
2025-04-17T08:37:49Z | ||
2025-04-17T08:37:49Z | ||
2022 | ||
http://hdl.handle.net/20.500.14044/28939 | ||
dc.format | hu_HU | |
hu | hu_HU | |
Az élelmiszer- és gyógyszeripar minőségbiztosítási követelményeinek összehasonlítása | hu_HU | |
Open access | hu_HU | |
Óbudai Egyetem | hu_HU | |
2022 | ||
Budapest | hu_HU | |
Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar | hu_HU | |
Óbudai Egyetem | hu_HU | |
Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományok | hu_HU | |
Szakdolgozat | hu_HU | |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
68 p. | hu_HU | |
local.consultantName | Farkas, Gabriella |