Rövidített megjelenítés

Kiss, Annamária Nikolett
Maczkó, Anita
2024-01-09T13:06:19Z
2024-01-09T13:06:19Z
2023-12-22
2676-9042hu_HU
http://hdl.handle.net/20.500.14044/25351
dc.formatPDFhu_HU
huhu_HU
Biztonságosak-e az új élelmiszerek?hu_HU
Are Novel Foods Safe ?hu_HU
Open accesshu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
Budapesthu_HU
Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karhu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományokhu_HU
új élelmiszerhu_HU
élelmiszer innovációhu_HU
engedélyezéshu_HU
élelmiszer-biztonsághu_HU
Összefoglaló cikkhu_HU
Biztonságtudományi Szemlehu_HU
local.tempfieldCollectionsFolyóiratcikkekhu_HU
Kiadói változathu_HU
9 p.hu_HU
1. különszámhu_HU
5. évf.hu_HU
2023hu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés