Biztonságosak-e az új élelmiszerek?
Megtekintés/ Megnyitás
Metaadat
Teljes megjelenítés
Link a dokumentumra való hivatkozáshoz:
Gyűjtemény
- Cím és alcím
- Biztonságosak-e az új élelmiszerek?
- Cím és alcím más nyelven
- Are Novel Foods Safe ?
- Szerző
- Kiss, Annamária Nikolett
- Maczkó, Anita
- Megjelenés ideje
- 2023-12-22
- Hozzáférés szintje
- Open access
- ISSN, e-ISSN
- 2676-9042
- Nyelv
- hu
- Terjedelem
- 9 p.
- Tárgyszó
- új élelmiszer, élelmiszer innováció, engedélyezés, élelmiszer-biztonság
- Változat
- Kiadói változat
- A cikket/könyvrészletet tartalmazó dokumentum címe
- Biztonságtudományi Szemle
- A forrás folyóirat éve
- 2023
- A forrás folyóirat évfolyama
- 5. évf.
- A forrás folyóirat száma
- 1. különszám
- Műfaj
- Összefoglaló cikk
- Tudományterület
- Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományok
- Egyetem
- Óbudai Egyetem
- Kar
- Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar