| Kiss, Annamária Nikolett | |
| Maczkó, Anita | |
| 2024-01-09T13:06:19Z | |
| 2024-01-09T13:06:19Z | |
| 2023-12-22 | |
| 2676-9042 | hu_HU |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/25351 | |
dc.format | PDF | hu_HU |
| hu | hu_HU |
| Biztonságosak-e az új élelmiszerek? | hu_HU |
| Are Novel Foods Safe ? | hu_HU |
| Open access | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Budapest | hu_HU |
| Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományok | hu_HU |
| új élelmiszer | hu_HU |
| élelmiszer innováció | hu_HU |
| engedélyezés | hu_HU |
| élelmiszer-biztonság | hu_HU |
| Összefoglaló cikk | hu_HU |
| Biztonságtudományi Szemle | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Folyóiratcikkek | hu_HU |
| Kiadói változat | hu_HU |
| 9 p. | hu_HU |
| 1. különszám | hu_HU |
| 5. évf. | hu_HU |
| 2023 | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |