| Szigeti, Tamás | |
| Bánáti, Diána | |
| 2024-01-09T13:02:21Z | |
| 2024-01-09T13:02:21Z | |
| 2023-12-22 | |
| 2676-9042 | hu_HU |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/25350 | |
dc.format | PDF | hu_HU |
| hu | hu_HU |
| Akrilamid az élelmiszerekben | hu_HU |
| Acrylamid In Food Products | hu_HU |
| Open access | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Budapest | hu_HU |
| Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományok | hu_HU |
| Maillard | hu_HU |
| akrilamid | hu_HU |
| glicidamin | hu_HU |
| genotoxi- citás | hu_HU |
| akrilamid - addukt | hu_HU |
| USDA Munsell színskála | hu_HU |
| Tudományos cikk | hu_HU |
| Biztonságtudományi Szemle | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Folyóiratcikkek | hu_HU |
| Kiadói változat | hu_HU |
| 22 p. | hu_HU |
| 1. különszám | hu_HU |
| 5. évf. | hu_HU |
| 2023 | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |