Óbudai Egyetem Digitális Archívum
    • magyar
    • English
  • magyar 
    • magyar
    • English
  • Bejelentkezés
Megtekintés 
  •   DSpace kezdőoldal
  • 5. Folyóiratcikkek
  • Biztonságtudományi Szemle
  • Megtekintés
  •   DSpace kezdőoldal
  • 5. Folyóiratcikkek
  • Biztonságtudományi Szemle
  • Megtekintés
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Akrilamid az élelmiszerekben

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Biztonságtudományi Szemle_2023_5_evf_1_ksz_05.pdf (580.7KB)
Metaadat
Teljes megjelenítés
Link a dokumentumra való hivatkozáshoz:
http://hdl.handle.net/20.500.14044/25350
Gyűjtemény
  • Biztonságtudományi Szemle [290]
Cím és alcím
Akrilamid az élelmiszerekben
Cím és alcím más nyelven
Acrylamid In Food Products
Szerző
Szigeti, Tamás
Bánáti, Diána
Megjelenés ideje
2023-12-22
Hozzáférés szintje
Open access
ISSN, e-ISSN
2676-9042
Nyelv
hu
Terjedelem
22 p.
Tárgyszó
Maillard, akrilamid, glicidamin, genotoxi- citás, akrilamid - addukt, USDA Munsell színskála
Változat
Kiadói változat
A cikket/könyvrészletet tartalmazó dokumentum címe
Biztonságtudományi Szemle
A forrás folyóirat éve
2023
A forrás folyóirat évfolyama
5. évf.
A forrás folyóirat száma
1. különszám
Műfaj
Tudományos cikk
Tudományterület
Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományok
Egyetem
Óbudai Egyetem
Kar
Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Visszajelzés
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes DSpace-benKategóriák és gyűjteményekMegjelenés dátumaSzerzőCímTárgyszóA gyűjteménybenMegjelenés dátumaSzerzőCímTárgyszó

Személyes felhasználói fiók

BejelentkezésRegisztráció

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Visszajelzés
Theme by 
Atmire NV