| Rónavári, Andrea | |
| Kozma, Gábor | |
| Kónya, Zoltán | |
| 2024-01-09T12:55:12Z | |
| 2024-01-09T12:55:12Z | |
| 2023-12-22 | |
| 2676-9042 | hu_HU |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/25349 | |
dc.format | PDF | hu_HU |
| hu | hu_HU |
| Mesterséges nanoanyagok az élelmiszeriparban | hu_HU |
| Artificial Nanomaterials In Food Industry | hu_HU |
| Open access | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Budapest | hu_HU |
| Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományok | hu_HU |
| nanotechnológia | hu_HU |
| élelmiszeripar | hu_HU |
| táplálkozás | hu_HU |
| élelmiszer - biztonság | hu_HU |
| Tudományos cikk | hu_HU |
| Biztonságtudományi Szemle | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Folyóiratcikkek | hu_HU |
| Kiadói változat | hu_HU |
| 11 p. | hu_HU |
| 1. különszám | hu_HU |
| 5. évf. | hu_HU |
| 2023 | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |