Rövidített megjelenítés

Rónavári, Andrea
Kozma, Gábor
Kónya, Zoltán
2024-01-09T12:55:12Z
2024-01-09T12:55:12Z
2023-12-22
2676-9042hu_HU
http://hdl.handle.net/20.500.14044/25349
dc.formatPDFhu_HU
huhu_HU
Mesterséges nanoanyagok az élelmiszeriparbanhu_HU
Artificial Nanomaterials In Food Industryhu_HU
Open accesshu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
Budapesthu_HU
Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karhu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományokhu_HU
nanotechnológiahu_HU
élelmiszeriparhu_HU
táplálkozáshu_HU
élelmiszer - biztonsághu_HU
Tudományos cikkhu_HU
Biztonságtudományi Szemlehu_HU
local.tempfieldCollectionsFolyóiratcikkekhu_HU
Kiadói változathu_HU
11 p.hu_HU
1. különszámhu_HU
5. évf.hu_HU
2023hu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés