Mesterséges nanoanyagok az élelmiszeriparban
Megtekintés/ Megnyitás
Metaadat
Teljes megjelenítés
Link a dokumentumra való hivatkozáshoz:
Gyűjtemény
- Cím és alcím
- Mesterséges nanoanyagok az élelmiszeriparban
- Cím és alcím más nyelven
- Artificial Nanomaterials In Food Industry
- Szerző
- Rónavári, Andrea
- Kozma, Gábor
- Kónya, Zoltán
- Megjelenés ideje
- 2023-12-22
- Hozzáférés szintje
- Open access
- ISSN, e-ISSN
- 2676-9042
- Nyelv
- hu
- Terjedelem
- 11 p.
- Tárgyszó
- nanotechnológia, élelmiszeripar, táplálkozás, élelmiszer - biztonság
- Változat
- Kiadói változat
- A cikket/könyvrészletet tartalmazó dokumentum címe
- Biztonságtudományi Szemle
- A forrás folyóirat éve
- 2023
- A forrás folyóirat évfolyama
- 5. évf.
- A forrás folyóirat száma
- 1. különszám
- Műfaj
- Tudományos cikk
- Tudományterület
- Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományok
- Egyetem
- Óbudai Egyetem
- Kar
- Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar