| Reicher Regina | |
| Rácz Erik | |
| Szolnoki Antal | |
| 2023-07-12T15:46:59Z | |
| 2023-07-12T15:46:59Z | |
| 2017 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/23700 | |
dc.format | pdf | |
| HUN | |
| Óbudai Egyetem | |
| Generációváltás innovációi | |
| Hallgatói dolgozatok / TDK dolgozatok | |
| Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | |
| Óbudai Egyetem | |
| Budapest | |
| Keleti Károly Gazdasági Kar | |
| Óbudai Egyetem | |
| kis- és középvállalkozások | |
| családi vállalkozások | |
| generációváltás | |
| szemléletváltás | |
| innovációs lépések lehetőségei | |
| szemléletváltás nehézségei | |
| Pizzéria és Panzió | |
| Soós tészta | |
| TDK dolgozat | |
| 38 p. | |