SPAR FRANCHISE ÜZLET MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TECHNIKÁI
Gombaszögi Ildikó | ||
Madarász Mercédes | ||
2023-07-12T15:46:53Z | ||
2023-07-12T15:46:53Z | ||
2016 | ||
http://hdl.handle.net/20.500.14044/23673 | ||
dc.format | ||
HUN | ||
Óbudai Egyetem | ||
SPAR FRANCHISE ÜZLET MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TECHNIKÁI | ||
Hallgatói dolgozatok / TDK dolgozatok | ||
Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | ||
Óbudai Egyetem | ||
Budapest | ||
Keleti Károly Gazdasági Kar | ||
Óbudai Egyetem | ||
franchise program | ||
kiskereskedelem | ||
minőségfejlesztés | ||
TQM | ||
know-how | ||
élelmiszerbiztonság | ||
HACCP | ||
TDK dolgozat | ||
48 p. |