| Gombaszögi Ildikó | |
| Madarász Mercédes | |
| 2023-07-12T15:46:53Z | |
| 2023-07-12T15:46:53Z | |
| 2016 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/23673 | |
dc.format | pdf | |
| HUN | |
| Óbudai Egyetem | |
| SPAR FRANCHISE ÜZLET MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TECHNIKÁI | |
| Hallgatói dolgozatok / TDK dolgozatok | |
| Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | |
| Óbudai Egyetem | |
| Budapest | |
| Keleti Károly Gazdasági Kar | |
| Óbudai Egyetem | |
| franchise program | |
| kiskereskedelem | |
| minőségfejlesztés | |
| TQM | |
| know-how | |
| élelmiszerbiztonság | |
| HACCP | |
| TDK dolgozat | |
| 48 p. | |