| Gombaszögi Ildikó | |
| Bagdi Miklós | |
| 2023-07-12T15:46:49Z | |
| 2023-07-12T15:46:49Z | |
| 2016 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/23653 | |
dc.format | pdf | |
| HUN | |
| Óbudai Egyetem | |
| A DANUBIUS HOTELS GROUP MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZERE | |
| Hallgatói dolgozatok / TDK dolgozatok | |
| Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | |
| Óbudai Egyetem | |
| Budapest | |
| Keleti Károly Gazdasági Kar | |
| Óbudai Egyetem | |
| minőségirányítás | |
| szállodaipar | |
| konkurencia | |
| minőségirányítási rendszer | |
| vállalatirányítás | |
| minőségmenedzsment | |
| TQC | |
| TQM | |
| ISO | |
| benchmarking | |
| BSC | |
| BPR | |
| GAP-modell | |
| Danubius Hotels Group | |
| TDK dolgozat | |
| 64 p. | |