| Kovácsné Bukucs Erzsébet | |
| Lipcsei Anna Zsófia | |
| 2023-07-12T15:46:46Z | |
| 2023-07-12T15:46:46Z | |
| 2016 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/23640 | |
dc.format | pdf | |
| HUN | |
| Óbudai Egyetem | |
| ÉLELMISZERBIZTONSÁG | |
| Hallgatói dolgozatok / TDK dolgozatok | |
| Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | |
| Óbudai Egyetem | |
| Budapest | |
| Keleti Károly Gazdasági Kar | |
| Óbudai Egyetem | |
| élelmiszerbiztonság | |
| Európai Unió | |
| NÉBIH | |
| E- számok | |
| géntechnológia | |
| GMO | |
| génmódosított növények | |
| egészségügyi kockázat | |
| TDK dolgozat | |
| 39 p. | |