A máltai Cavalieri Art Hotel éttermének fellendítési lehetőségei a turizmusmarketing megközelítésében
| Dr. Kelemen-Erdős Anikó | ||
| Börcz Réka | ||
| 2017-04-18 09:34:16 | ||
| 2023-06-07T14:44:25Z | ||
| 2023-06-07T14:44:25Z | ||
| 2017 | ||
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/17772 | ||
| dc.format | ||
| HUN | ||
| Óbudai Egyetem | ||
| A máltai Cavalieri Art Hotel éttermének fellendítési lehetőségei a turizmusmarketing megközelítésében | ||
| Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | ||
| Óbudai Egyetem | ||
| Budapest | ||
| Keleti Károly Gazdasági Kar | ||
| Óbudai Egyetem | ||
| szakdolgozat | ||
| dc.description.collection | Hallgatói dolgozatok / szakdolgozatok |
A dokumentumhoz tartozó fájlok
A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg
-
Keleti Károly Gazdasági Kar [3241]
