Kukoricakeményítő gyártás veszélyforrásai és kockázatcsökkentése
| Lőrincz Katalin | ||
| Vörösházi Szabolcs | ||
| Tausz Marcell | ||
| 2014-03-25 09:36:33 | ||
| 2023-06-07T10:59:32Z | ||
| 2023-06-07T10:59:32Z | ||
| 2014 | ||
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/13833 | ||
| dc.format | ||
| HUN | ||
| Óbudai Egyetem | ||
| Kukoricakeményítő gyártás veszélyforrásai és kockázatcsökkentése | ||
| Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | ||
| Óbudai Egyetem | ||
| Budapest | ||
| Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar | ||
| Óbudai Egyetem | ||
| szakdolgozat | ||
| dc.description.collection | Hallgatói dolgozatok / szakdolgozatok |
