| Takácsné György, Katalin | |
| Yue, Wu | |
| 2025-06-04T11:07:33Z | |
| 2025-06-04T11:07:33Z | |
| 2025-04-19 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/29804 | |
dc.format | pdf | hu_HU |
| en | hu_HU |
dc.subject | élelmiszerbiztonság | hu_HU |
| The paths to sustainable food security | hu_HU |
| n.a. | hu_HU |
| Open access | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| 2025 | |
| Budapest | hu_HU |
local.doctoralSchool | Biztonságtudományi Doktori Iskola | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Műszaki tudományok - multidiszciplináris műszaki tudományok | hu_HU |
| Doktori (Ph.D.) értekezés / Ph.D. Thesis | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Disszertációk | hu_HU |
| Kiadói változat | hu_HU |
| 145 p. | hu_HU |