HACCP regulations and practical issues through the example of the Hungarian Postal Company
Bundi, Katalin | ||
2025-05-20T08:57:35Z | ||
2025-05-20T08:57:35Z | ||
2022 | ||
http://hdl.handle.net/20.500.14044/29577 | ||
dc.format | hu_HU | |
hu | hu_HU | |
HACCP regulations and practical issues through the example of the Hungarian Postal Company | hu_HU | |
Open access | hu_HU | |
Óbudai Egyetem | hu_HU | |
2022 | ||
Budapest | hu_HU | |
Keleti Károly Gazdasági Kar | hu_HU | |
Óbudai Egyetem | hu_HU | |
Társadalomtudományok - gazdálkodás- és szervezéstudományok | hu_HU | |
Diplomamunka | hu_HU | |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
56 p. | hu_HU | |
local.consultantName | Gyarmati, Gábor Géza |