| Bundi, Katalin | |
| 2025-05-20T08:57:35Z | |
| 2025-05-20T08:57:35Z | |
| 2022 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/29577 | |
dc.format | pdf | hu_HU |
| hu | hu_HU |
| HACCP regulations and practical issues through the example of the Hungarian Postal Company | hu_HU |
| Open access | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| 2022 | |
| Budapest | hu_HU |
| Keleti Károly Gazdasági Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Társadalomtudományok - gazdálkodás- és szervezéstudományok | hu_HU |
| Diplomamunka | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
| 56 p. | hu_HU |
local.consultantName | Gyarmati, Gábor Géza | |