| Gonda, Fruzsina Anna | |
| 2025-04-15T10:29:38Z | |
| 2025-04-15T10:29:38Z | |
| 2022 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/28895 | |
dc.format | pdf | hu_HU |
| hu | hu_HU |
| A COVID-19 hatása a magyar fogyasztók online élelmiszer vásárlási szokásaira | hu_HU |
| Open access | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| 2022 | |
| Budapest | hu_HU |
| Keleti Károly Gazdasági Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Társadalomtudományok - gazdálkodás- és szervezéstudományok | hu_HU |
| Diplomamunka | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
| 83 p. | hu_HU |
local.consultantName | Garai-Fodor, Mónika | |