Rövidített megjelenítés

Devecseri, Dániel
2025-02-04T11:26:44Z
2025-02-04T11:26:44Z
2021
http://hdl.handle.net/20.500.14044/27983
dc.formatpdfhu_HU
huhu_HU
A HACCP gyakorlati kérdései egy kiválasztott vállalat esetébenhu_HU
Open accesshu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
2021
Budapesthu_HU
Keleti Károly Gazdasági Karhu_HU
Óbudai Egyetemhu_HU
Társadalomtudományok - gazdálkodás- és szervezéstudományokhu_HU
Diplomamunkahu_HU
local.tempfieldCollectionsHallgatói dolgozatokhu_HU
84 p.hu_HU
local.consultantNameGyarmati, Gábor Géza


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés