A HACCP gyakorlati kérdései egy kiválasztott vállalat esetében
Devecseri, Dániel | ||
2025-02-04T11:26:44Z | ||
2025-02-04T11:26:44Z | ||
2021 | ||
http://hdl.handle.net/20.500.14044/27983 | ||
dc.format | hu_HU | |
hu | hu_HU | |
A HACCP gyakorlati kérdései egy kiválasztott vállalat esetében | hu_HU | |
Open access | hu_HU | |
Óbudai Egyetem | hu_HU | |
2021 | ||
Budapest | hu_HU | |
Keleti Károly Gazdasági Kar | hu_HU | |
Óbudai Egyetem | hu_HU | |
Társadalomtudományok - gazdálkodás- és szervezéstudományok | hu_HU | |
Diplomamunka | hu_HU | |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
84 p. | hu_HU | |
local.consultantName | Gyarmati, Gábor Géza |