| Devecseri, Dániel | |
| 2025-02-04T11:26:44Z | |
| 2025-02-04T11:26:44Z | |
| 2021 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/27983 | |
dc.format | pdf | hu_HU |
| hu | hu_HU |
| A HACCP gyakorlati kérdései egy kiválasztott vállalat esetében | hu_HU |
| Open access | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| 2021 | |
| Budapest | hu_HU |
| Keleti Károly Gazdasági Kar | hu_HU |
| Óbudai Egyetem | hu_HU |
| Társadalomtudományok - gazdálkodás- és szervezéstudományok | hu_HU |
| Diplomamunka | hu_HU |
local.tempfieldCollections | Hallgatói dolgozatok | hu_HU |
| 84 p. | hu_HU |
local.consultantName | Gyarmati, Gábor Géza | |