| Szaniszló Albert | |
| Fahidi Eszter Fanny | |
| 2023-07-12T15:20:47Z | |
| 2023-07-12T15:20:47Z | |
| 2017 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/23572 | |
dc.format | pdf | |
| HUN | |
| Óbudai Egyetem | |
| Különböző etetőanyagok vízminőséget befolyásoló tényezőinek vizsgálata | |
| Hallgatói dolgozatok / TDK dolgozatok | |
| Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | |
| Óbudai Egyetem | |
| Budapest | |
| Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar | |
| Óbudai Egyetem | |
| etetőanyagok | |
| vízminőség | |
| halastavak | |
| kísérleti beállítások | |
| eredmények | |
| TDK dolgozat | |
| 52 p. | |