Rövidített megjelenítés

Tamásné Nyitrai E. Cecília
Mészáros Márk Mihály
2023-07-12T15:20:37Z
2023-07-12T15:20:37Z
2016
http://hdl.handle.net/20.500.14044/23540
dc.formatpdf
HUN
Óbudai Egyetem
FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A SZŐLŐMAG ÉS - HÉJ SZÉTVÁLASZTÁSÁRA, CSOMAGOLÁSÁRA, TÁROLÁSÁRA ÉS A FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE
Hallgatói dolgozatok / TDK dolgozatok
Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető!
Óbudai Egyetem
Budapest
Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar
Óbudai Egyetem
szőlőmag
szőlőhéj
szőlőtermesztés
szőlőmag olaj
élelmiszerbiztonság
technológiai leírás
élelmiszeripari csomagolás
TDK dolgozat
44 p.


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés