| Tamásné Nyitrai E. Cecília | |
| Mészáros Márk Mihály | |
| 2023-07-12T15:20:37Z | |
| 2023-07-12T15:20:37Z | |
| 2016 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/23540 | |
dc.format | pdf | |
| HUN | |
| Óbudai Egyetem | |
| FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK A SZŐLŐMAG ÉS - HÉJ SZÉTVÁLASZTÁSÁRA, CSOMAGOLÁSÁRA, TÁROLÁSÁRA ÉS A FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE | |
| Hallgatói dolgozatok / TDK dolgozatok | |
| Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | |
| Óbudai Egyetem | |
| Budapest | |
| Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar | |
| Óbudai Egyetem | |
| szőlőmag | |
| szőlőhéj | |
| szőlőtermesztés | |
| szőlőmag olaj | |
| élelmiszerbiztonság | |
| technológiai leírás | |
| élelmiszeripari csomagolás | |
| TDK dolgozat | |
| 44 p. | |