| Bakosné Diószegi Mónika | |
| Kormos Klaudia | |
| Tupa Boglárka | |
| 2023-07-12T14:30:31Z | |
| 2023-07-12T14:30:31Z | |
| 2017 | |
| http://hdl.handle.net/20.500.14044/22750 | |
dc.format | pdf | |
| HUN | |
| Óbudai Egyetem | |
| KEVERT ISZAP ELKŐKEZELÉSÉNEK
HATÁSA A FERMENTÁCIÓRA | |
| Hallgatói dolgozatok / TDK dolgozatok | |
| Teljes szöveg csak az Óbudai Egyetem IP tartományában elérhető! | |
| Óbudai Egyetem | |
| Budapest | |
| Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar | |
| Óbudai Egyetem | |
| energiabiztonság | |
| biogáz | |
| szennyvíziszap kezelés eljárásai | |
| mechanikus aprítóberendezés | |
| szennyvíziszap előkezelés | |
| VDI 4630 Irányelv | |
| Batch rendszer | |
| TDK dolgozat | |
| 53 p. | |